Afhaal & Bezorgen

Wordt de apparatuur afgeleverd of moet ik deze zelf ophalen?
Apparatuur dient zelf te worden opgehaald en zelf te worden geretourneerd, altijd op afspraak. U kunt voor elke gewenste dag apparatuur huren, dus ook voor op een zondag. Echter het ophalen en retourneren dient binnen de openingstijden plaats te vinden.

Waar haal ik het op?
U kunt uw bestelling op afspraak afhalen op de Bellstraat 9, Barneveld.

Kan het ook bezorgd worden?
Tegen een meerprijs kan apparatuur worden bezorgd en/of worden opgehaald. Ook buiten openingstijden. U dient er rekening mee te houden dat we zijn gevestigd in Barneveld. Wij rekenen € 40,- excl. BTW per uur per bezorger met een minimum van 1 uur, dit is exclusief op- en/of afbouw van de apparatuur. Bij levering gaan wij er vanuit dat u aanwezig bent en dat de locatie goed toegankelijk is. Indien het in/uitladen langer dan 30 minuten in beslag neemt zullen wij een meerprijs van € 35,- excl. BTW per uur doorbelasten.

Rekenvoorbeeld bezorgen:
Bezorgen en ophalen bij het Amsterdam centraal station, dat ligt op 55 min rijden vanaf Barneveld. Hiervoor zijn wij 2 uur bezig om het te bezorgen en voor het ophalen zijn we wederom 2 uur bezig. In totaal zijn we voor deze opdracht 4 uur aan het rijden. De leveringskosten voor deze opdracht zijn dus € 160,- excl. BTW.

Wat zijn de Op- en afbouw kosten?
De op- en afbouw van huursets kan tegen meerprijs worden verzorgd.
De kosten hiervan zijn € 35,- excl. BTW per uur per persoon.

Hulp bij de bediening nodig?
Wij verzorgen ook de bediening van de van huursets.
De kosten hiervan zijn € 35,- excl. BTW per uur per persoon.

Nachttoeslag:
Voor nachtelijke activiteiten zijn wij genoodzaakt een nachttoeslag te berekenen. Dit wordt per opdracht berekend, neem contact met ons op.

 

Crew Licht en Geluid
There are no products