Optimale installatie van licht en geluid

U wilt een licht en geluid installatie die perfect aansluit bij uw wensen op het gebied van mogelijkheden, kwaliteit, capaciteit en bedieningsgemak. Dan is Crew Licht en Geluid het juiste adres om u te adviseren, de installatie samen te stellen en te installeren. U krijgt uit de eerste hand belangrijke praktijkinformatie waarop u uw keuze kunt baseren.

OPTIMAAL BEELD, LICHT EN GELUIDRESULTAAT

U profiteert optimaal van onze ruime praktijkervaring gebaseerd op de terugkoppeling van onze klanten en onze crew van de verhuurafdeling. Zo weten wij exact welke apparatuur voor welk licht en geluid doel de beste oplossing is. En tevens hoe deze geïnstalleerd moet worden voor optimaal beeld, licht en geluidresultaat.

Wij realiseren licht en geluid installaties voor onder meer scholen, kerken, sportcomplexen, horeca, campings en dorpshuizen. Meer weten? Mail direct naar info@crewlichtengeluid.nl

Manege geluidsinstallatie

Krakend of slecht geluid in uw manege? Met de installatie van de Audac bolspeakers is het geluid in de manege gegarandeerd perfect. De speakers zijn betaalbaar, gemakkelijk te installeren en direct leverbaar.

Natuurlijk kunnen wij onze standaard manege speakersets uitbreiden met een draadloze microfoon, extra speakers, langere bekabeling. Ook kunnen wij de installatie voor u verzorgen. Wilt u ook 100% zeker zijn van goed geluid in de gehele manege, bezoek dan onze CrewSale.nl webshop of neem direct contact met ons op.

Bedrijfshallen

Medewerkers niet tevreden over de muziek op de werkvloer? Met de installatie van de Audac bolspeakers is het geluid in de bedrijfshal gegarandeerd goed. De speakers zijn betaalbaar, gemakkelijk te installeren en direct leverbaar.

Natuurlijk kunnen wij onze standaard bedrijfs speakersets uitbreiden met een DAB-plus radio, extra speakers, langere bekabeling. Ook kunnen wij de installatie in het pand voor u verzorgen. Wilt u ook 100% zeker zijn van goed geluid in het gehele bedrijf, bezoek dan onze CrewSale.nl webshop of neem direct contact met ons op.

Naast installatie van licht en geluid apparatuur kunt u bij ons terecht voor:

repair_icon

Reparatie & onderhoud

cart_icon

Verkoop licht & geluid

rent_icon

Verhuur licht & geluid

Crew Licht en Geluid
There are no products