Nieuwe FBT Horizon VHA set

NIEUWE FBT HORIZON VERTICAL HORIZONTAL ARRAY VOOR CREW LICHT EN GELUID

FBT introduceert het nieuwe HORIZON VHA (Vertical Horizontal Array) waarmee het gebruik en de flexibiliteit van line array systemen verder wordt uitgebreid. Deze set zit per direct in ons verhuur assortiment. Liever de FBT Horizon set kopen, dat kan ook bij ons!

HORIZON VHA
FBT maakt hiermee opnieuw stap voorwaarts in professionele geluidsversterking met exceptioneel goede klankkwaliteit. Het door ons bestelde systeem bestaat uit vier fullrange VHA406A topkasten plus twee de VHA118SA subkasten.

De VHA406A is opgebouwd uit vier 6,5″ woofers en een 1,4″ grootformaat neodymium compressie driver met 2,5″ spreekspoel. Hij heeft een 90° horizontale en 20° verticale spreiding, geoptimaliseerd met BEM finite element simulaties. Hij zorgt voor een precieze en sterk gefocuste afstraling over het hele frequentiegebied. De Class-D schakelende voeding levert 600W (LF) en 300W (HF) vermogen en wordt aangestuurd door de geïntegreerde DSP processor met 8 preset algoritmes.

GEÏNTEGREERDE HARDWARE
Tot zes VHA406A units kunnen worden gekoppeld met variabele hoeken van 5° tot 20° (in stappen van 5°) en garandeert een eenvoudige en error-proof systeemsetup en -configuratie. Alle sluitpinnen zijn in de hardware geïntegreerd waardoor ze niet kunnen beschadigen of kwijt kunnen raken tijdens transport.

Cruciaal zijn de bevestigingspunten voor het creëren van een horizontale arrays gebruik makend van de daarvoor ontworpen flybars. Elke flybar kan tot 3 units dragen terwijl meerdere flybars kunnen worden gekoppeld voor een maximale spreiding van 360°. Wellicht zullen we in de toekomst ook deze flybars aan ons assortiment toevoegen.

Benieuwd naar de prijzen en ons totale FBT pakket?

Bekijk hier de prijzen!

Crew Licht en Geluid
There are no products