Allen & Heath SQ-5 digitale mixer 48-kanaals

Digitale revolutie van de volgende generatie, de SQ-5 is er!

Trots om als een van de eerste in Nederland de SQ-5 van Allen & Heath te mogen gebruiken en verhuren.

De SQ-5 digitale mixer is gebaseerd op de befaamde XCVI 96 kHz FPGA-audiomotor en biedt uitgebreide mogelijkheden voor livegeluidsmenging. Met zijn krachtige verwerking levert de SQ 5 zelfs de beste geluidskwaliteit in zijn klasse met minder dan 0.7ms latentie. Je hebt veel flexibiliteit als het gaat om het maken van monitor-mixen, met maximaal 12 stereo-mixen (groepen of auxes) naast de hoofd-LR-out. Acht stereo FX-engines bieden effecten van studiokwaliteit, met speciaal rendement. Compleet met een 32 x 32 USB audio-interface en speciale knoppen voor het mixgemak, de Allen & Heath SQ5 is een slimme mixoplossing voor livemuziek en educatieve faciliteiten.

 

 

Klik hier voor de huur prijs van de SQ-5

SQ-5 Allen & Heath

Klik hier om de SQ5 te huren

 

Flexibele multitrack-opname

Met de ge├»ntegreerde SQ-Drive kunt u snel en eenvoudig een 96 kHz multitrack- of een stereo-opname van de show op een USB-stick of -schijf maken. Geen softwareconfiguratie, geen stuurprogramma’s voor de geluidskaart en geen extra laptop om prestaties te leveren. SQ-Drive is ook een slimme manier om inloopmuziek te beheren.

Update SQ-5 en de nieuwe SQ- 6 in het voorjaar

De SQ5 kunt u per direct bij ons huren. Daarnaast verwachten we medio april ook de SQ6 aan ons verhuur assortiment toe te voegen. Allen & Heath heeft daarbij in april ook gelijk een update voor de SQ5 aangekondigd. Een bijkomend voordeel, de SQ-5 en de SQ-6 kunnen dan ook perfect samen werken. Zo heeft u een SQ als monitor en als master mixer staan.

Het tijdperk van de pas 4 jaar geleden aangeschafte GLD lijkt daarmee definitief tot een einde te komen.

Meer details over de SQ-5 en SQ-6?

Bezoek dan de website van Allen & Heath

Bezoek Allen & Heath

Crew Licht en Geluid
There are no products