Video opname en streaming

In de huidige tijd wordt er meer dan ooit gebruik gemaakt van video oplossingen. Van het opzetten van een livestream tot het maken van een instructie video, het is dagelijks werk geworden. Met onze professionele camera’s, video mixers en converters kunnen we elke audiovisuele oplossing bieden. Dit deden we al voor de covid-19 maatregelen maar sinds de 1,5 samenleving heeft video wel een prominentere rol gekregen.

Vraag en aanbod.

We zien dat onze klanten steeds meer behoefte hebben aan creatieve oplossingen voor samenkomsten, diploma uitreikingen, uitvaarten, bruiloften en bedrijfspresentatie’s. Met onze kennis en ervaring helpen we graag op weg. De basis is natuurlijk een betrouwbare camera! Maar ook de juiste video mixer en de benodigde bekabeling moeten goed voor elkaar zijn. Voor het schakelen tussen beelden maken we gebruik van de datavideo SE-650 en SE-700. Bij de livestreams komen de switchers van BlackMagic naar voren als de meest gebruiksvriendelijk en professionele oplossing. Eigenlijk spelen we zoals altijd in op de vragen van onze klanten.

Streamen is tegenwoordig makkelijk!

Zodra je zelf een laptop met internet verbinding hebt verbinden wij daar de blackmagic Design Web Presenter of ATEM mini aan. Daarna gaat u zelf live op facebook, youtube of welk kanaal u maar wil. De laptop zal dan uitzenden wat wij op de blackmagic selecteren. Echt, zo simpel is het!

 

Opname en montage, kan dat ook?

Onze Panasonic camera’s hebben standaard een SD-kaart voor de opname. Zodra u alles opgenomen hebt kunnen onze montage specialisten de bloopers eruit knippen, teksten invoegen en er een muziekje onder zetten. Wilt u dat wij alles van opname tot gemonteerde video voor u doen? Geen probleem, wij spreken vooraf door wat u wenst en daarna mag u van ons een prachtige registratie als resultaat verwachten.

Crew Licht en Geluid
There are no products