Ook dit jaar waren we weer aanwezig bij het Oktoberfest in Barneveld. Niet meer weg te denken van de Barneveldse evenementen agenda. Dit jaar werd er voor het eerst gekozen om het feest te vieren in de Veluwehal in het centrum van Barneveld. Voor ons een mooi moment om deze sporthal eens om te toveren tot een prachtige Oktoberfest feestzaal.

Braderiefeesten, 6 weken lang, elke dinsdag in het centrum van Voorthuizen! Met elke week een spetterend optreden van een Nederlandse artiest. Voor het eerst mochten wij dit jaar zowel licht als geluid verzorgen voor alle edities.

3 Dagen lang genieten hippie style, het kon 26, 27 en 28 augustus in Zandvoort. Daar organiseerde Hip & Happy Events het Music and Hippie festival op de boulevard. Diverse podia, hippie kraampjes markt en diverse foodtrucks streken neer op de boulevard. Deze eerste editie van het festival was gratis toegankelijk!

Ook dit jaar stonden we weer achter de knoppen op het Redneck Festival in Barneveld. Mocht er een wazige foto tussen zitten, dan sluit dat mooi aan bij het festival. Ziet u iets bijzonders op de foto, ook dat is gewoon de bedoeling. Een perfecte foto gezien? Ons excuus daarvoor namens het gehele team.

Redneck is gewoon anders, is leuker en een heerlijk festival om ongelimiteerd te genieten van muziek en gezelligheid.

Voor het carnavalsfeest in Achterveld verzorgen wij bij diverse wagens het geluid. Elk jaar weer, en altijd met veel plezier.

Wat was het gezellig! Het eerste ‘Crew licht & geluid’ TheaterCafé en we hebben er nog 2 te gaan. Met een opkomst van meer dan 200 gasten mochten we de hele middag genieten van de gezellige klanken van De Zaak en MoonSpark. Ook de komende editie’s van het TheaterCafé gaan weer garant staan voor leuke optredens en veel gezelligheid.

Het donkerste evenement van Barneveld! De ‘Run by Night’ werd ook dit jaar weer georganiseerd door P-service uit Barneveld. Vanuit het centrum in Barneveld gaan de deelnemers het 5km lange parcours op. De gehele route wordt voorzien van leuke straatversiering, neon-tape en sfeervolle verlichting.

Het jaarlijkse Oktoberfest in Barneveld is het begin van de winterse evenementen in Barneveld. Twee avonden lang bied het festival ruimte aan 1000 uitzinnige bezoekers. Sinds de eerste editie zijn wij betrokken bij dit feest. De complete line-up en al het licht en geluid wordt hier door ons verzorgd.

Het knotsgekke Redneck festival in Barneveld. Je moet er geweest zijn om er echt een mening over te hebben. De sfeer is uniek, de aankleding geweldig en het publiek is uitzinnig. Nergens anders zo goed als hier op het jaarlijkse feest van Hillbilly Henk. Daarmee is dit echt een uniek kleinschalig festival met veel toekomst perfectief.

Met onze FBT geluidsset en digitale Allen en Heath  GLD 80 mengtafel vormde we de muzikale basis om dit feest te laten knallen.

Nieuwjaarsfeest 2018 – Blus Barneveld

Evenementen locatie Blus in Barneveld hield een geweldig leuk nieuwjaarsfeest voor een paar honderd bezoekers.  De uitverkochte zaal werd voorzien van extra lichteffecten, grote verlichte ventilatoren en een krachtige FBT geluidsset. Kortom, alle ingrediënten die nodig zijn om het nieuwe jaar knallend te beginnen. Daarnaast werd er in het Blus feestcafé gefeest op de beats van allround DJ Melvin.

Crew Licht en Geluid
There are no products