De theater voorstelling “Alice in Spiegelland” was te zien in het muziektheater Apeldoorn. Het licht technische gedeelte namen wij voor onze rekening.

In Herveld speelde in april 2018 Stichting Music een nieuwe grote theater productie: Het Laatste Schip. Deze musical is gecomponeerd door niemand minder dan Sting. Het verhaal over een dorpje waar iedereen werkt in de scheepsbouw, totdat de scheepswerf gesloten wordt. De inwoners bedenken samen een plan voor een mooie toekomst. Al met al een mooie productie waarvoor wij de audio mochten verzorgen.

Wat hadden we nodig?

We hadden voor deze productie 22 zenders met ontvangers ingezet en voor het orkest de benodigde microfoons en monitoring.
De regieset bestond onder andere uit een Line 6 Stagesource set met een Allen and Heath GLD-80 digitale audiomixer

Onzichtbaar!

Achter de schermen gebeurd er meer dan je zou verwachten. Voor deze musical namen we plaats achter de lichttafel. De gehele voorstelling veranderen de settings en zorgen wij voor je juiste lichteffecten. Natuurlijk precies op het juiste moment!

Het verhaal

London, Engeland. Het is kerstavond in het jaar 1843, precies zeven jaar na de dood van Jacob Marley. Marley was de zakenpartner van Ebenezer Scrooge. Zij hadden samen een kantoor voor geldzaken, genaamd: ‘Scrooge & Marley’. Scrooge is een kille, meedogenloze vrek en houdt zich nog steeds met geldzaken bezig. Hij en zijn trouwe boekhouder Bob Cratchit zijn nog laat aan het werk op deze kerstavond. Fred, Scrooge’s neef en enige familielid, komt langs om zijn oom uit te nodigen voor een gezellig kerstdiner. Scrooge verfoeit Kerst en weigert de uitnodiging. Hij stuurt Fred weg, uitroepend: “Kerst? Bah! Onzin!”…. (het complete verhaal)

Theater op een bijzondere locatie.

Stichting Kootwijk Cultureel organiseert één keer per jaar in samenwerking met Staatsbosbeheer “Theater Op ‘t Zand”. Een cultuur-in-natuurdag op de grootste zandverstuiving van West Europa.

Een mooi feestje met dans, cultuur, eten en ook weer veel muziek. Het is altijd mooi weer en bezoekers genieten dan ook op en top.

Hiervoor mochten wij ook alle benodigde audio faciliteiten leveren met een afwisselend programma. Dit jaar op het hoofd podium onder andere Kasba, Rogier Pelgrim, Colour Collective en Charl Delemarre.

Meer informatie: www.theateroptzand.nl

Uitvoering van Opera per Tutti.

De uitkijktoren de Koepel in het Luntersche Buurtbos. Dat is de locatie waar de theater voorstelling Opera per Tutti plaats heeft gevonden. Een bijzondere plek, bovendien  midden in het bos! Deze verrassende locatie brengt ook een sfeer die je nergens ander zal tegenkomen.

De succes musical!

Wie kent het echter het verhaal niet? Wij waren technisch aanwezig bij deze musical in de Hanzehof. We brachten het reilen en zeilen van het beroemde Amsterdamse straatschoffie visueel in beeld. Kortom, een indrukwekkende musical die we niet hadden willen missen.

Crew Licht en Geluid
There are no products