Crew Licht & Geluid – Ons 25 jarig bestaan

Crew licht en geluid bestaat inmiddels al 25 jaar! Dit gaan we natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan. De afgelopen jaren hebben we mogen werken aan de meest uiteenlopende opdrachten. Omdat we al onze opdrachtgevers, leveranciers en (freelance) medewerkers willen bedanken en de mogelijkheid willen geven om het samen met ons te vieren hebben we besloten om ons 25 jarig bestaan te vieren op 3 verschillende data.

Iedereen is welkom!

Ja echt iedereen, die het maar gezellig vind om langs te komen is van harte uitgenodigd.

Op de onderstaande data zullen wij in het Schaffelaar theater in Barneveld het theatercafé tot leven brengen. Deze edities zullen gratis toegankelijk zijn en van 15:00u tot 18:00u zal er continue live muziek zijn. Natuurlijk vinden we het ook gezellig als je meerdere keren naar het theatercafé komt!

Theatercafé 9 december 2018

Op zondag 9 december verzorgen we vanaf 15:00 tot 18:00u in het Schaffelaar theater in Barneveld het Theatercafé. Het optreden van De Zaak zal deze dag centraal staan. Het tussenprogramma zal Moon Spark voor haar rekening nemen.

Laat ons weten dat je 9 december komt, meld je hier aan!

 

Theatercafé 6 januari 2019

Voor ons 2e feestje hebben we gekozen voor William & Lieke! Het muzikale duo William Smulders & Lieke Grey staat garant voor een onvergetelijke middag met steengoede live muziek en entertainment. Op vleugel zal de pas 14 jarige Eva Smulders het tussenprogramma verzorgen. Ook deze middag zal om 15:00 beginnen en tot 18:00u doorgaan.

Laat ons weten dat je 6 januari komt, meld je hier aan!

 

Theatercafé 10 februari 2019

Ook voor ons laatste feestje zijn we druk bezig om een muzikale act te regelen. Hoe we deze middag gaan invullen laten we u binnenkort weten.

Crew Licht en Geluid
Offertemand is leeg