Crew Licht & Geluid – Ons 25 jarig bestaan

Crew licht en geluid bestaat inmiddels al 25 jaar! Dit gaan we natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan. De afgelopen jaren hebben we mogen werken aan de meest uiteenlopende opdrachten. Omdat we al onze opdrachtgevers, leveranciers en (freelance) medewerkers willen bedanken en de mogelijkheid willen geven om het samen met ons te vieren hebben we besloten om ons 25 jarig bestaan te vieren op 3 verschillende data.

Iedereen is welkom!

Ja echt iedereen, die het maar gezellig vind om langs te komen is van harte uitgenodigd.

Op de onderstaande data zullen wij in het Schaffelaar theater in Barneveld het theatercafé tot leven brengen. Deze edities zullen gratis toegankelijk zijn en van 15:00u tot 18:00u zal er continue live muziek zijn. Natuurlijk vinden we het ook gezellig als je meerdere keren naar het theatercafé komt!

Theatercafé 9 december 2018, was een succes!

Op zondag 9 december verzorgde we in het Schaffelaar theater in Barneveld het Theatercafé. Het optreden van De Zaak stonden deze dag centraal staan. Het tussenprogramma werd door Moon Spark voor haar rekening genomen.

Bekijk hier de foto’s

 

Theatercafé 6 januari 2019, hoe gezellig was dat!

Voor ons 2e feestje hadden we gekozen voor William & Lieke! Het muzikale duo William Smulders & Lieke Grey staat garant voor een onvergetelijke middag met steengoede live muziek en entertainment. Op vleugel was de pas 14 jarige Eva Smulders het tussenprogramma. De middag van 15:00 tot 18:00u was eigenlijk veel te kort. Van ons mocht het nog wel uren doorgaan.

Bekijk hier de foto’s!

 

Theatercafé 10 februari 2019, de hele middag genieten!

Ook voor ons laatste feestje wisten we een top act te regelen. Charl Delemarre, de winnaar van de grote prijs van Nederland. Hij speelde 2 live sessies van 45 minuten. Daarnaast was er ook een optreden van Ivar op zijn saxofoon en ook de band Nona Saparua uit Barneveld was live te zien. We zijn blij dat we met deze 3 acts onze TheaterCafé trilogie konden afsluiten.

Bekijk hier de foto’s

Crew Licht en Geluid
There are no products