FBT Muse line array set

FBT audio – Muse 210

 

FBT line array set in de verhuur!

De FBT Audio Muse line array speaker set is er. Een complete indoor en outdoor line array gebaseerd op twee 10 inch woofers en twee 1 inch hoog drivers per kast. Wij hebben gekozen voor de actieve versie, deze bevat ingebouwde processoren. Momenteel hebben we 6 sub’s en 12 topkast toegevoegd aan onze verhuur vloot. Bovendien zijn we voornemens om deze voorraad in de toekomst nog verder te gaan uitbreiden en kunt u bij ons natuurlijk ook terecht voor het kopen van uw eigen FBT audio.

Deze line array set kan op diverse manieren ingezet worden. De set kan gestapeld worden (zie foto hierboven) maar kan ook gehangen worden. Daarmee maakt het dat deze set ideaal is voor onze verhuur. Zowel grote als middel grote zalen zullen kennis gaan maken met de power en helderheid van deze krachtige set.

Andere FBT audio sets in onze verhuur.

De kracht van dit merk kunt u ook al ervaren in de actieve speakers, subwoofers of de monitor speaker. Wij hebben naast de grote line array set ook deze wat kleinere luidsprekers van FBT in ons verhuur assortiment. Hieronder vind u een overzicht van de hardlopers.

 

Wilt u meer weten over dit Italiaanse audio merk?

Bezoek dan eens de website

 

Crew Licht en Geluid
There are no products