Supertramp op tournee met de Lewitt MTP840DM

Rodger Hodgson Europese Tour met een Lewitt microfoon!

Rodger Hodgson- de legendarische mede-oprichter van van Supertramp en singer/songwriter van klassieke hits als “Dreamer”, “Breakfast in America”, “Giva a Little Bit” en “Logical Song” gebruikt voor zijn Europese tour een compleet arsenaal aan Lewitt microfoons die speciaal voor deze tour werden aangeschaft.

Howard Heckers is de sound engineer tijdens de tour van Rodger Hodgson Tijdens zijn carrière heeft Howard samengewerkt met legendarische artiesten als Randy Newman, Ray Charles, Liza Minelli, Christopher Cross, Art Garfunkel en nog veel meer.

Gebruik van microfoons tijdens de tour.

Howard Heckers – “Rodger heeft 3 posities op het podium waar hij hetzelfde type microfoon gebruikt, de MTP840DM. Hij heeft nog nooit zo goed geklonken de afgelopen 3 jaren nu hij deze Lewitt microfoon gebruikt. Alle andere microfoons op het podium zijn nu ook Lewitts.

Ik ben zelf drummer en ben zelf erg enthousiast over de Lewitt drummicrofoon kit, ze zijn de perfecte match voor mijn drumsounds. Een eerste test met deze microfoons rondom mijn drumkit deed iedereen direct versteld staan van de sound.

Voor de tour met Rodger Hodgson konden we in principe kiezen voor elk microfoon merk. Nadat we Lewitt hebben ontdekt komt er geen enkel ander merk meer on stage. Rodger zingt gewoon het allerbeste met de MTP840DM.

Natuurlijk is deze microfoon ook bij ons te huur! Bekijk het product.

Crew Licht en Geluid
There are no products