Verhuur update: Lewitt LCT140 & MTP550 DM

 

Lewitt audio wint steeds meer terrein nu ook grote artiesten overstappen van Shure op Lewitt microfoons. Daarom hebben wij ons verhuur assortiment flink uitgebreid. Zo zijn de condensator microfoon LCT 140 (instrument microfoon), de MTP 350 CM en de handheld MTP 550 DM (zang microfoons) nu bij ons te huur.

Grote artiesten kiezen voor Lewitt:

De oplettende kijker heeft het allang gezien. Bij RTL Late Night worden tegenwoordig alle optredens gedaan met deze microfoons. Ook artiesten zoals 3DOORSDOWN en Caro Emerald kiezen graag voor de kwaliteit van Lewitt. Het imperium van de Shure SM58 lijkt daarmee aan zijn einde te komen want de afgelopen jaren was dat toch de nummer 1 keuze als het gaat om zang microfoons.

Voordelen van deze microfoons:

De MTP 550 DM concentreert zich op de voornaamste kwaliteiten van een professionele handheld-prestatiemicrofoon – hoge belastbaarheid voor feedback, gedetailleerd, rijk en modern geluid, gemakkelijk te hanteren en robuust. De MTP 550 DM heeft een verbeterde interne schokbevestiging – de capsule is volledig in rubber gemonteerd. Dit zorgt voor uitzonderlijk laag hanteringsgeluid.

Caro Emerald – RTL late night

 

Het frequentiebereik van de MTP 550 DM capsule is speciaal gevormd voor veeleisende toepassingen en zorgt voor consistente rijke en krachtige uitvoer in elke live-omgeving. Het ingebouwde sferische wind en pop-filter voorkomt effectief ongewenste sissende geluiden en dus ook minder ploppen.

Direct een Lewitt microfoon huren? klik hier

 

 

3 Doors Down

 

Crew Licht en Geluid
There are no products